Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δικαστικοί αντιπρόσωποι αποποιούνται τον διορισμό τους !!!

Αναστάτωση στις εκλογές από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Αναστάτωση επικρατεί για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών μετά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την επιστροφή των διορισμών των δικαστικών αντιπροσώπων, αλλά και με το ζήτημα της φορολόγησης ή μη της δικαστικής αποζημίωσης. Την ίδια στιγμή η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλε εγκύκλιο στους εφόρους και εισαγγελείς να μην δέχονται την επιστροφή των διορισμών.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, ενόψει του φόβου δικαστικοί αντιπρόσωποι να αρχίσουν να επιστρέφουν ομαδικά τους διορισμούς τους, λόγω της φορολόγησης της εκλογικής αποζημίωσης, απέστειλε εγκύκλιο προς τους εφόρους αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, στην οποία υπογραμμίζει ότι όσοι παρέλαβαν το διορισμό τους δεν μπορούν να τον αποποιηθούν.

Ο κ. Τέντες υπογραμμίζει στην εγκύκλιό του ότι «παρατηρείται το φαινόμενο δικαστικοί αντιπρόσωποι εμφανιζόμενοι ενώπιον των εισαγγελικών αρχών να εκδηλώνουν πρόθεση αποποιήσεως του διορισμού τους διά της επιστροφής του εγγράφου διορισμού τους μετά την παραλαβή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου