Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιοι μένουν εκτός Βουλής από το ΠΑΣΟΚ

Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως θα μείνουν εκτός Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών 2012.

Εκεί που το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα είναι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τη Β'Αθηνών, καθώς με τα έως τώρα αποτελέσματα καταφέρνει να εκλέξει μόλις τέσσερις βουλευτές, όταν στις εκλογές του 2009 είχε βγάλει 20.

Χαρακτηριστικό είναι πως στη Βουλή καταφέρνουν να μπουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβερδος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Δημήτρης Ανδρουλάκης και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Εκτός Κοινοβουλίου όπως όλα δείχνουν μένουν οι
Γιάννης Ραγκουσης, Πέτρος Ευθυμιου, Μιλενα Αποστολάκη, Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Δημήτρης Ρέππας, Γιάννης Βούρος, η Άννα Νταλάρα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Τηλέμαχος Χυτήρης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
Στην Α’ Αθήνας το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει ποσοστό 9,72% που αντιστοιχεί σε μία έδρα, την οποία φαίνεται ότι παίρνει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια ήταν υποψήφιοι μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου, οι οποίοι θα μείνουν εκτός Βουλής. .

Στη Β’ Αθηνών το Κίνημα λαμβάνει 4 έδρες (ποσοστό 9,08%). Στους σταυρούς προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος και ακολουθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μάχη για την τρίτη θέση δίνουν ο Μίμης Ανδρουλάκης με τον Απόστολο Κακλαμάνη, ενώ πιο πίσω βρίσκονται οι Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Ρέππας.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια ήταν μεταξύ άλλων υποψήφιοι ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο Χρήστος Πρωτόπαππας.
Στην περιφέρεια Αττικής, προηγείται σε σταυρούς η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ εκτός φαίνεται πως θα μείνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Στην Α’ και Β’ Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία έδρα.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μία έδρα, την οποία παίρνει ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Εκτός Βουλής μένουν μεταξύ άλλων η Εύα Καϊλή, η Χρύσα Αράπογλου και ο Γιάννης Μαγκριώτης.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου