Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αίτημα πολλών μαθητών να μην ακυρωθεί το ερώτημα Γ4 της Φυσικής για όσους το έλυσαν ΣΩΣΤΑ

Πολλοί μαθητές που έλυσαν σωστά το ερώτημα της Φυσικής ,που τελικά με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων ακυρώθηκε, νοιώθουν ότι αδικούνται και ζητούν να ΜΗΝ ακυρωθεί η βαθμολόγηση για όσους το έλυσαν ΣΩΣΤΑ.

Ενδεικτικά σχόλια   από site:

[ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ Γ4 ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!!!!Ειμαι υποψήφιος μαθητής και αναρωτιεμαι άραγε με ποια αίσθηση δικαίου αξιοκρατίας και επιστημονικότητας η επιτροπή εξετάσεων αποφασίζει:α)υποψήφιος μαθητής που κατά την χρονική διάρκεια των εξετάσεων προσπαθεί σπαταλά χρόνο ΠΟΛΥΤΙΜΟ και απαντά σωστά και στα 4 ερωτήματα του Γ θέματος (Γ1, Γ2,Γ3,Γ4) στην Φυσική παίρνει 25 μονάδες β) υποψήφιος μαθητής που απαντά σε 3 ποιό έυκολα ερωτήματα του Γ θέματος να παίρνει πάλι 25 μονάδες ( σύμφωνα με την ΝΕΑ απόφαση της επιτροπής)Αν στο Γ4 Θέμα είχε ασάφεια οποιοσδήποτε μαθητής είχε δικαίωμα να υποβάλει ερώτηση κατα την διάρκεια των εξετάσεων. Υποψήφιος μαθητής που κατανάλωσε ΠΟΛΥΤΙΜΟ χρόνο εξετάσεων για να λύσει το Γ4ερώτημα και παραμέλησε άλλο ερωτημα αυτή την ώρα, απο πού θα αποζημειωθεί?Αναταμείβεται με ΑΔΙΚΗ και απόφαση της επιτροπής Για τους υποψήφιους μαθητές που έλυσαν σωστά το Γ4 ερώτημα και κατανάλωσαν ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ εξετάσεων να ισχύσει η αρχική βαθμολόγηση-Μοριοδότηση των ερωτημάτων στο Θέμα της ΦΥΣΙΚΗΣ ώστε να μην υπάρξει ΑΔΙΚΙΑ για μαθητές που προσπάθησαν.Παρακαλώ μεριμνήστε για την αποκατάσταση της αδικίας.Ένας υποψήφιος ΜΑΘΗΤΗΣ που ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ…..


Όσοι μαθητές έλυσαν το Γ4 σωστά (σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχουν δημοσιεύσει το σύνολο των φροντιστηρίων) και έχουν κάνει λάθος σε κάποιο άλλο ερώτημα του τρίτου θέματος, τελικά θα πάρουν με την ανακατανομή των μονάδων, μικρότερο βαθμό. Ευχαριστώ ..... εκ μέρους της κόρης μου το Υπουργείο Παιδείας και την Ένωση Φυσικών για την ουσιαστική τους παρέμβαση!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Γ4 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ.


ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ...ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...]


5 σχόλια:

  1. Είμαι μια μαθήτρια που έχασε πολύτιμο χρόνο για να λύσει το Γ4. Σαν αποτέλεσμα έχασα μονάδες από το θέμα Β λόγω έλλειψης χρόνου. Τα παιδιά που δεν το έλυσασν χαίρονται για αυτό το μπάχαλο και πιστέψτε με είναι πολλά. Πόσο δίκαιο είναι ομως για εμας τους υπόλοιπους? Αίσχος.... Αναξιοκρατία στο έπακρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή, διαβάζοντας τα επιχειρήματα των μαθητών που έλυσαν την άσκηση ,μου φάνηκαν λογικά γι αυτό έβαλα την ανάρτηση μήπως συμβάλλω να ακουστείτε λίγο περισσότερο...

      Διαγραφή
    2. ειμαι κι εγω μια απο τις μαθητριες που καταφεραν να λυσουν το Γ4 και αποτιμουνται το ιδιο με αυτους που ουτε καν πηραν πρεφα οτι υπαρχει ασαφεια κατι το οποιο φαινεται και απο το γεγονος οτι δεν ζητησαν διευκρινιση απο το υπουργειο παιδειας! ΑΠΑΙΤΩ τα μορια αυτα που σε καποιους τα χαρισαν να τα δωσουν σε εμας που εχουμε χασει σε αλλα θεματα οπως εγω που εχασα απο τη θεωρια και δεν προλαβα να μελετησω καλα τα 2 τελευταια ερωτηματα του τεταρτου θεματος επειδη αφιερωσα χρονο στο Γ4 σε αντιθεση με καποιον αλλο που και η ασαφεια να μην υπηρχε παλι δεν θα το εβγαζε λογω της μεγαλης δυσκολιας του!!!
      δεν ζητησουμε επιεικια! ζητουμε δικαιοσυνη!! επικεια δινεται σε αυτους.. τους "ισαξιους" με εμας!!
      αν δεν αξιολογηθουμε καταλληλα θα κινηθω νομικα και θα το φτασω μεχρι τα ακρα!

      Διαγραφή
    3. Απανωτές καταγγελίες - προσφυγές για την ακύρωση ερωτήματος Γ4 της Φυσικής Κατεύθυνσης - Να δώσει ΤΩΡΑ η Υπουργός δίκαιη λύση!

      http://www.alfavita.gr/artro.php?id=65024

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Η ΚΕΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ Γ4 ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ 90.000 ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΕΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ <>.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ.ΜΗΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.Η ΣΑΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή