Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ :" Μνημείο αυθαιρεσίας η δίκη της 17Ν "

Τουλάχιστον στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν κρύβονται (όπως κάποιοι άλλοι συγγενικού κόμματος που μυρίστηκαν εξουσία...), γουστάρουν 17Ν και το λένε...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
30/5/2012

Για δες ποιος μιλάει!
Σχόλιο για τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με τη δίκη της 17 Νοέμβρη
Πριν τολμήσει να στοχοποιήσει την αριστερά και τη δημοκρατία , η Ντόρα Μπακογιάννη οφείλει πρώτα να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις της με τη Ζίμενς, τον κο Χριστοφοράκο, τα τηλεφωνικά κέντρα και πολλές άλλες υποθέσεις που ποτέ δεν έφτασαν ως την πόρτα των δικαστηρίων.
Η επιχείρηση «εξάρθρωσης της τρομοκρατίας» συνέβαλε στον εκφασισμό της δημόσιας ζωής, με την καταπάτηση κάθε δημοκρατικού και ανθρώπινου δικαιώματος όσων συνελήφθησαν και δικάστηκαν.

(σημ.οι περισσότεροι είναι ήδη έξω)

Οι δίκες που έγιναν σε εφαρμογή της «αντιτρομοκρατικής» νομοθεσίας, η οποία είχε καταδικαστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο, ήταν μνημείο αυθαιρεσίας, καταπάτησης των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων και προπομπός του αυταρχικού κατήφορου που ακολούθησε.
Η συμμετοχή στελεχών της Αριστεράς ως μαρτύρων υπεράσπισης στις συγκεκριμένες δίκες δεν ήταν «παρέκκλιση» αλλά πολιτική παρέμβαση. Για να καταδικαστεί η αντιτρομοκρατική υστερία. Για να καταγγελθούν οι χουντικές πρακτικές του Χρυσοχοΐδη και των Αμερικάνων. Για να υπερασπιστούν το αντιδικτατορικό κίνημα και τα δημοκρατικά δικαιώματα.
 Για να αναδείξουν τον πολιτικό χαρακτήρα των διωκώμενων πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου