Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

«ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ» ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ Η ΠΑΣΚΕ ΣΤO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤHΣ ΠΟΕ

Η ΠΑΣΚΕ της ΠΟΕ ΟΤΑ με μια πρωτοφανή ενέργεια επιχείρησε να νοθεύσει ακόμα και το αποτέλεσμα των εκλογών στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ που είναι και πρόεδρος σε πρωτοβάθμιο σωματείο πιάστηκε στα πράσα ενώ συμμετείχε στην επιχείρηση νόθευσης των εκλογών.


Δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή, μέλος εφορευτικής επιτροπής για νόθευση εκλογικού αποτελέσματος ψηφοφορίας σωματείου
Συνελήφθη μεσημεριανές ώρες χθες (27-04-2012), 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για «Νόθευση εκλογικού αποτελέσματος ψηφοφορίας σωματείου».
Ειδικότερα, η 44χρονη, μέλος εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού τμήματος ψηφοφορίας σωματείου, κατά τη διάρκεια εκλογών εργαζομένων Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., που πραγματοποιούνταν σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο να αφαιρεί υπογεγραμμένους φακέλους με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και την υπογραφή δικαστικών αντιπροσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους τοποθετεί στην τσάντα της.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην τσάντα της ανωτέρω βρέθηκαν δεκατρείς (13) φάκελοι με τις σφραγίδες και τις υπογραφές της επιτροπής.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου