Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με κείμενο υπέρ υποψηφιότητας Γιώργου!!!

Αμηχανία προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η πρωτοβουλία αγνώστων να αναρτήσουν στο διαδίκτυο κείμενο – πρόσκληση σε μέλη και φίλους του Κινήματος να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου,για την προεδρία του κόμματος.
Aρχικώς η προσπάθεια αυτή εξελήφθη ως περιθωριακή και ως ενέργεια κάποιων να σαμποτάρουν τη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου στις 18 Μαρτίου.
Η έρευνα όμως κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη οδηγούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Το πλήρες κείμενο,  υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://kinisigap.wordpress.com/

ubd:

ΠΑΣΟΚ: Απάτη η διαδικτυακή πρωτοβουλία για υποψηφιότητα Παπανδρέου

Δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του το κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου που αναρτήθηκε σε blog, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του κόμματος. Το κείμενο – πρόσκληση καλούσε φίλους και μέλη του Κινήματος να υποστηρίξουν υποψηφιότητα Γιώργου Παπανδρέου στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.
"Προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του, Γιώργο Α. Παπανδρέου" κείμενο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και το σχετικό blog στο οποίο παραπέμπει, με την υπογραφή "Κίνηση φίλων ΓΑΠ", καθώς και η σελίδα οικονομικών προσφορών σε δολάρια, στην οποία στη συνέχεια σε οδηγεί, για την οικονομική ενίσχυση του blog, αλλά με το παραπλανητικό τίτλο "Κίνηση ΓΑΠ", αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος.
"Ήδη όλη αυτή η απάτη ερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και καταγγελίες πολιτών", προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου