Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη και άλλη σπείρα αλλοδαπών που έκλεβαν από αυτοκίνητα που περίμεναν στο φανάρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Όχι τσάντες, κινητά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στην θέση του συνοδηγού και οι πόρτες του αυτοκινήτου πάντα ασφαλισμένες (και ο Θεός βοηθός...)

Χθες (18-3-2012) το πρωί συνελήφθησαν στη περιοχή του Ν. Κόσμου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τέσσερις (4) αλλοδαποί γιατί λίγο πριν είχαν ανοίξει την ανασφάλιστη πόρτα του συνοδηγού Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που οδηγούσε 38χρονη ημεδαπή και το οποίο ήταν προσωρινά ακινητοποιημένο σε ερυθρό σηματοδότη στην οδό Καλλιρόης στο Ν. Κόσμο. Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν από το αυτοκίνητο την τσάντα της οδηγού.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει σπείρα που παραμόνευε σε δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, άνοιγε αιφνιδιαστικά τις πόρτες των αυτοκινήτων που ήταν προσωρινά ακινητοποιημένα σε φωτεινούς σηματοδότες και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό τους. Η ίδια σπείρα επίσης σπάζοντας τα τζάμια σταθμευμένων οχημάτων αφαιρούσε χρήματα, συσκευές ήχου και πλοήγησης, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο :
  • Δεκαέξι (16) κλοπές από σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα .
  • Τρείς (3) κλοπές από προσωρινά ακινητοποιημένα σε φωτεινούς σηματοδότες Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε διαμέρισμα που διατηρούσαν στο Κουκάκι βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων όπως κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και πλοήγησης, φωτογραφικές μηχανές, γυαλιά ηλίου, ρολόγια καθώς και άλλα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου