Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συλβάνα Ράπτη (ΠΑΣΟΚ και άνθρωπος του Βενιζέλου) :"Η ίδια λάθος 'συνταγή' σε όλους τους οικονομικά ασθενείς". !!!!!

Από δελτίο τύπου της Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Συλβάνας Ράπτη.

"Η ίδια λάθος 'συνταγή' σε όλους τους οικονομικά ασθενείς"
Την εκβιαστική σκληρότητα στην αναγκαστική επιβολή των μέτρων εξόδου από την κρίση για την Ελλάδα, τόνισε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη, σήμερα 27 Μαρτίου, στη συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικής Πολιτικής και Απασχόλησης με τους εκπροσώπους της Τρόικας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, συμμετέχοντας σε συζήτηση για την οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα..

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε τις επιπτώσεις που έχουν στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους, τα μέτρα λιτότητας και περικοπών τα οποία απαιτεί η Τρόικα να εφαρμοστούν στην Ελλάδα, ως τη μόνη ικανή συνταγή εξόδου από την κρίση. Θυμίζοντας τις επιπτώσεις στην αύξηση της ανεργίας από τα εφαρμοζόμενα μέτρα, η κα Ράπτη ρώτησε τους εκπροσώπους της Τρόικας ποια συγκεκριμένα μέτρα σκοπεύουν να πάρουν ώστε να ανασταλεί αυτή την κατάσταση.

'Μιλήσατε για ασθενή', είπε η κα Ράπτη αναφερόμενη στα λεγόμενα της Τρόικας για την Ελλάδα και συνέχισε χαρακτηριστικά: 'Στον ασθενή έρχεστε ως γιατρός και δίνετε ένα πακέτο λιτότητας, όπως άλλοι δίνουν ένα πακέτο ασπιρίνη.

Δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι δίνετε το ίδιο πακέτο φαρμάκου, τη λιτότητα, και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία και όλοι οι ασθενείς, με το που αρχίζουν να παίρνουν τα χαπάκια της λιτότητας, αντί να βελτιώνονται, χειροτερεύουν;'


[Η κυρία Σ. Ράπτη  βρίσκεται πολύ κοντά στον εθνοσωτήρα  κ.Βενιζέλο και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, "αναμένεται να έχει διακριτό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας."]

Τρέλα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου