Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

"Τα πήρε" το ΚΚΕ με τον Καμίνη.

Σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για μία ακόμη φορά έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Αθήνα. Μιλάμε για ένα οργανωμένο σχέδιο. Αυτές οι πυρκαγιές, έτσι όπως ξέσπασαν, δεν είναι τυχαίες, αλλά να ξέρουν ότι δεν θα μας πτοήσουν...»
«Είναι όλοι αυτοί που κατακαίνε την Αθήνα κάθε φορά. Είναι και ένα τμήμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοβάμαι και ένα τμήμα και της Κοινοβουλευτικής Αριστεράς».
Σε διευκρινιστική ερώτηση, εάν αναφέρεται στο ΚΚΕ και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α απάντησε πως δεν θα επεκταθεί περισσότερο και μίλησε γενικά για ανθρώπους «οι οποίοι έχουν βαλθεί να κατακάψουν την Αθήνα, είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν βαλθεί να σπρώξουν τη χώρα στη δραχμή, είναι οι δυνάμεις της ανευθυνότητας, οι δυνάμεις της ανευθυνότητας δεν πρέπει να επικρατήσουν».

Το ΚΚΕ ένοιωσε ότι "φωτογραφίζεται" και απάντησε:

Ελεεινός προβοκάτορας αποδείχνεται ο δήμαρχος της Αθήνας, που άφησε υπαινιγμό ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ΚΚΕ. Παίζει κι αυτός τον εντεταλμένο ρόλο του, δίπλα στους ρόλους τόσων και τόσων ενάντια στο ΚΚΕ και στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Η πρακτική του Γκέμπελς του ταιριάζει γάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου