Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Βούλγαρος σε 27χρονη Ελληνίδα: "πρώτα θα σε βιάσω και μετά θα σε κλέψω"

-Η 27χρονη αντιστάθηκε και ο ληστής-επίδοξος βιαστής, της χτυπούσε το κεφάλι στη σιδερένια κολόνα
-Λίγο πριν είχε μπει σε άλλα δυο σπίτια στη Λαμία
Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη χθες, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας.

Ο 30χρονος Βούλγαρος δεν πήγε μόνο για να αρπάξει τα κοσμήματα στη χθεσινή ληστεία του κοσμηματοπωλείου, αλλά προσπάθησε να βιάσει την κόρη της ιδιοκτήτριας, που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη.

  Σύμφωνα με τα όσα είπε η 27χρονη στους αστυνομικούς, ο ληστής απειλώντας την με κατσαβίδι, την οδήγησε στο κουζινάκι και της είπε. <<Πρώτα θα σε βιάσω και μετά θα σε κλέψω>>. Η σοκαρισμένη κοπέλα αντιστάθηκε και ο δράστης την τραυμάτισε στο χέρι με το κατσαβίδι και ένα μαχαίρι που βρήκε στο κουζινάκι του κοσμηματοπωλείου. Η 27χρονη άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να ξεφύγει. Ο αδίστακτος κακοποιός την άρπαξε από τα μαλλιά και της χτυπούσε το κεφάλι με δύναμη στη σιδερένια κολόνα που έχει η σκάλα.

Η κοπέλα με όση δύναμη είχε φώναζε βοήθεια και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια και έφυγε τρέχοντας, για να συλληφθεί από τους πολίτες, που τον κυνήγησαν λίγο πιο πέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προέκυψε από την προανάκριση ο ληστής-επίδοξος βιαστής, λίγη ώρα πριν είχε διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στη Λαμία, απ΄ όπου έκλεψε μια κάμερα, κινητά, κοσμήματα και ότι άλλο βρήκε. Φανταστείτε να έβρισκε κάποια γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα τι θα γινόταν.
Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι μένει στη Αθήνα και ότι ήρθε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Λαμία, να κλέψει και να ξαναφύγει.

Δείτε το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί φθάνουν στο κοσμηματοπωλείο όπου είναι μέσα κλειδωμένος ο ληστής, ο οποίος φοβάται τους πολίτες που είναι απ΄έξω και είναι έτοιμοι να τον αρπάξουν.




Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο δράστη και στο σακίδιο που είχε μαζί του ταπαρακάτω:

•Είκοσι (20) χρυσοί σταυροί.
•Ένα (1) χρυσό περιλαίμιο.
•Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
•Μια (1) βιντεοκάμερα.
•Ένα (1) μαχαίρι.
•Διαρρηκτικά εργαλεία (ένα κατσαβίδι και ένας κάβουρας).
•Το χρηματικό ποσό των (450) περίπου ευρώ

http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=42965:-27-&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3

1 σχόλιο: