Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Σας έκλεψαν το αυτοκίνητο; Ίσως το έχει κάποιος ...υπουργός στην Αλβανία. (αποκάλυψη από αλβανική εφημερίδα)


Δεκέμβριος 27, 2011.

Τίρανα.

«Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κρατικής Αστυνομίας, εκείνος ακριβώς που θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του εγκλήματος, είναι αυτός που ταξιδεύει με κλεμμένο αυτοκίνητο.
» Και δεν είναι το μοναδικό. Πρόκειται για οχήματα τα οποία έχουν κλαπεί σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και εδώ χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους ηγέτες του κράτους.


» Ο υπουργός Εσωτερικών, επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, κινούνται με αυτοκίνητα κλεμμένα ή αυτοκίνητα τα οποία έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία λόγω των προβλημάτων που είχαν οι ιδιοκτήτες τους με το νόμο».

Τα παραπάνω γράφει η εφημερίδα Shekulli/Αιώνας, των Τιράνων και επισημαίνει:

«Ο υπουργός Εσωτερικών Μπουγιάρ Νισάνι, εδώ και αρκετό καιρό κινείται με ένα αυτοκίνητο που έχει το εμπορικό σήμα «Mercedes Benz class S 500» με κινητήρα 5.000 κυβικών εκατοστών που είναι τρομερά πολυδάπανο όχημα. Το όχημα αυτό το χρησιμοποιεί ο Nishani εδώ και δύο χρόνια, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών. Έφυγε από το γραφείο του και όταν επέστρεψε την άνοιξη του τρέχοντος έτους πήρε πίσω το όχημα και το ξαναχρησιμοποιεί.

» Επίσης το όχημα που χρησιμοποιεί ο  Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας, Hysni Burgaj, ένα «Audi Q7» χρώμα μαύρο με πινακίδες «TR 4304 S» και με αυτό εισέρχεται στην αυλή της προεδρίας της Δημοκρατίας είναι κλεμμένο»…

«Ένα αυτοκίνητο επίσης,  τύπου BMW X5 που βρίσκεται στην αυλή της Γενικής Διεύθυνσης της Αστυνομίας με πινακίδες “TR 0377 E” είναι αμφίβολο αφού με τις ίδιες πινακίδες παρουσιάστηκε ένα άλλο όχημα τύπου Mercedes ML»…
Σύμφωνα με το αριθμό του σασί του "WDD221861A112090", φέρεται κλεμμένο από την  πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Το όχημα εκλάπη στις 29 Νοεμβρίου του 2007 από παρκινγκ του Βελιγραδίου.


(σημείωση: και άλλα τέτοια ‘ωραία’ μας γνωστοποιεί το  μακροσκελές αλβανικό δημοσίευμα με μια πληθώρα κλεμμένων αυτοκινήτων  που χρησιμοποιούν οι ‘επίσημοι’ των Τιράνων).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου