Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη εκπαιδευτικός για ασέλγεια σε 17χρονο μαθητή

Βραδινές ώρες της 28-11-2011, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης προσήχθησαν, από την περιοχή του Χαλανδρίου στο Τ.Α. Χαλανδρίου, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, εκπαιδευτικός και ένας (1) ανήλικος αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, μαθητής, διότι στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω, λίγο πριν είχαν μεταβεί στην οικία του 52χρονου ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

ud : Για το αυτονόητο χρειάστηκε επέμβαση της υπουργού...
(σημ: τα "δημοσιεύματα" που αναφέρει η ανακοίνωση προήλθαν από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ)
Δελτίο Τύπου 01/12/2011

Σχετικά με δημοσιεύματα για σύλληψη εκπαιδευτικού για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή
Εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση εκπαιδευτικού που φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου μαθητή έδωσε, σήμερα 01/12/2012, η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.
Στο πλαίσιο αυτό ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, ζήτησε από τον αρμόδιο Περιφερειακό Διευθυντή να ενημερωθεί για το εάν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση ο εν λόγω εκπαιδευτικός θα τεθεί σε αργία μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

1 σχόλιο: