Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αίσχος!! Δημοσίευμα στο Protothema.gr αναφέρει ότι ο ΓΑΠ ενδέχεται να μην παραιτηθεί συκοφαντώντας τον πρωθυπουργό μας!!!

Ένα  κατάπτυστο δημοσίευμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Πρώτου θέματος (εδώ) όπου αναφέρεται ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γ.Παπανδρέου , παρά την ξεκάθαρη(;) δέσμευσή (;) να παραιτηθεί (;) -με την οποία δέσμευση για παραίτηση πήρε και ψήφο...εμπιστοσύνης-, ενδέχεται ,λέει, να μην παραιτηθεί αν δεν συμφωνήσει ο Σαμαράς.
Το δημοσίευμα συνοδεύεται με τον εμετικό τίτλο "Στηλώνει τα πόδια ο Παπανδρέου" αμφισβητώντας έτσι την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του Πρωθυπουργού μας , προσπαθώντας να τον λοιδωρίσει μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την διαπραγματευτική του θέση στις δύσκολες συναντήσεις που πρόκειται να έχει τους ... επόμενους μήνες με τους ευρωπαίους εταίρους...

Διαβάστε το:
Την πολιτική της  κυβέρνησης την επόμενη ημέρα  μετά το διαφαινόμενο αδιέξοδο περιέγραψε ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας και  ένας εκ των πιο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού. «Αν δεν συμφωνήσει ο Σαμαράς, δεν υπάρχει λόγος  να φύγει ο Παπανδρέου», υποστήριξε και αναρωτήθηκε «γιατί να φύγει; Μετά ότι και αν γίνει είναι  θέμα ΠΑΣΟΚ και όχι Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου