Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πολύ αργά τα αντανακλαστικά της Ντόρας για το χαράτσι…

Με την ανακοίνωση του αντισυνταγματικού και πιο άδικου φόρου (χαράτσι στα ακίνητα με απειλή διακοπής του ρεύματος αν δεν πληρωθεί) η Ντόρα βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον …Φωτόπουλο. Αντί για τον γάιδαρο χτυπούσε το σαμάρι…

12/9/2011
«Οι νέοι έκτακτοι φόροι για εισοδήματα και ακίνητα πολλαπλασιάζονται γιατί στην κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα κυριαρχεί η κρατικοδίαιτη λογική του κ. Φωτόπουλου και των συντεχνιών που ανέστειλαν κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια, όπως όταν κατέβαζαν τους διακόπτες της ΔΕΗ.
Οι πολίτες δεν χρειάζονται την προστασία αυτών που ζημίωσαν το κοινωνικό σύνολο με τις παράλογες επιδοτήσεις των συνδικαλιστικών φορέων τους με 30 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δέκα χρόνια»

Αργότερα το κόμμα της ζητούσε :

«Να ρυθμιστεί το ζήτημα της εξαίρεσης των πολυτέκνων από την καταβολή του ειδικού τέλους ακινήτων, ώστε όσοι απαλλάσσονται από το τέλος να μην το πληρώνουν και να μην περιμένουν εκ των υστέρων την επιστροφή των χρημάτων τους»
.


Επιτέλους τις τελευταίες ημέρες κατάλαβε ότι το χαράτσι «είναι άδικο» και ζήτησε από την κυβέρνηση Παπαδήμου την κατάργησή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου