Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σ.Χατζηγάκης: Ζητά από τη ΝΔ να «βάλει πλάτη» και να στηρίξει την κυβέρνηση

Ο βουλευτής ζήτησε από τη ΝΔ και τη σημερινή της ηγεσία να «βάλει πλάτη» και να στηρίξει την κυβέρνηση για να βγει η χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με την κεντρική στρατηγική του Αντ. Σαμαρά.
«Σε μια χρονική στιγμή που δοκιμάζεται η χώρα και η ηθική της υπόσταση στο εξωτερικό, θεωρώ ότι όλοι, και η ΝΔ κυρίως, θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από το εθνικό αδιέξοδο που μας οδήγησε η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

2 σχόλια:

  1. Ο κ.Χατζηγάκης όντας πλέον πολιτικό απολίθωμα,προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία/επικαιρότητα και κυρίως να εξασφαλίσει την σίγουρη διαδοχή του στο φέουδο,ανεξάρτητα σε πιο κόμμα θα δώσει "όρκο υποτέλειας",αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το φέουδο...
    Η τοποθέτησή του αυτή,η τελευταία στη σειρά πολλών άλλων που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας,τον καθιστά ουσιαστικά εκτός κόμματος και ακόμα χειρότερα υποστηρικτή της χειρότερης και πιο παράλογης πολιτικής που έχει υπάρξει στα νεότερα ελληνικά χρόνια που έφερε τον λαό μας σε αυτό το αδιέξοδο και την εθνική μας κυριαρχία σε απελπιστική συρρίκνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"
    ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?
    ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή