Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κλασσική περίπτωση παραπληροφόρησης

Διαβάστε πρώτα την είδηση ,όπως δημοσιεύτηκε σήμερα 12/9/2011 στο agelioforos.gr

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα 25χρονος Ελληνας που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ανω Πόλη στη Θεσσαλονίκη. 
Ο 25χρονος κίνησε τις υποψίες αστυνομικών της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» που περιπολούσαν στην περιοχή τη στιγμή που περιεργαζόταν σταθμευμένα αυτοκίνητα και λόγω της ύποπτης συμπεριφάς του, τον πλησίασαν με σκοπό να τον ελέγξουν. Αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο και με σκοπό να διαφύγει της σύλληψης, ο 25χρονος έβγαλε από τσαντάκι μέσης ένα πιστόλι, το οποίο αφού όπλισε, έτρεψε εναντίον των αστυνομικών, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί πριν ο δράστης προλάβει να πυροβολήσει, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να του αποσπάσουν το όπλο, που όπως αποδείχθηκε, ηταν αρχικά όπλο εκκινησης αγωνισμάτων, το οποίο τροποποιήθηκε στη συνέχεια σε πυροβόλο όπλο (πιστόλι) διαμετρήματος 8 χιλ., σύμφωνα με την αστυνομία.  Σημειώνεται ότι, ο 25χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές, ληστείες και παράβαση του Νόμου «περί Ναρκωτικών».

και δείτε τώρα πώς παρουσιάστηκε χθες, με βίντεο. στο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=376745&cid=4


Σύλληψη και ξυλοδαρμός διαδηλωτή στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011, 15:33
Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα επί της οδού Κασσάνδρου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το video που αναρτήθηκε στον ιστότοπο seleo, διαδηλωτής έπεσε σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, άνδρες της οποίας φέρονται να τον χτυπούν, με τις κραυγές του νεαρού και των περίοικων να είναι ανατριχιαστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου