Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Κάποιοι ξεφτίλες εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να γίνουν διευθυντές σχολείων με πλαστά πτυχία!!

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Παιδείας κατά τον έλεγχο των αιτήσεων βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλες παρατυπίες και οι ακόλουθες «σκαστές»παρανομίες:

- Υποψήφιου διευθυντή που κατέθεσε πλαστό πτυχίο της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

- Υποψήφιου διευθυντή στην περιοχή της Δ΄Αθήνας στα χαρτιά του οποίου είχε πλαστογραφηθεί τίτλος πιστοποίησης γνώσης νέων τεχνολογιών, αφού είχε αφαιρεθεί το όνομα του πραγματικού κατόχου του πτυχίου και είχε προστεθεί το δικό του.

- Υποψήφιου που ήδη είχε «διορισθεί» πλασματικά στο παρελθόν ως διευθυντής σε σχολείο το οποίο ...δεν υπήρχε, για να μετρηθούν τα μόρια που κέρδιζε στο βιογραφικό του. Το ανύπαρκτο σχολείο στην πραγματικότητα ιδρύθηκε ένα χρόνο μετά την πρόσληψη του.

- Υποψήφιου σχολικού συμβούλου στην περιοχή της Αττικής που ήδη υπηρετούσε στην θέση αυτή τα προηγούμενα χρόνια παράτυπα, καθώς προερχόταν από τη ιδιωτική εκπαίδευση (ο νόμος δεν το επιτρέπει).


«Έχουμε άπειρες καταγγελίες και θα τις διερευνήσουμε όλες. Είναι βασικό όμως να καταλάβουν οι υποψήφιοι ότι είναι εκπαιδευτικοί και πρέπει να συμπεριφέρονται ως εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν ήθος», παρατηρεί ο Περιφερειακός Διευθυντής Αττικής κ. Γ. Κουμέντος.

από tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου