Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Πυρά» στο facebook κατά του Π.Οικονόμου

Διόλου κολακευτικά σχόλια «εισπράττει» τις τελευταίες ώρες στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. Οι χρήστες στην κυριολεξία τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις και κατακρίνουν τον «κάποτε επικριτή του Μνημονίου».

Τα πυρά των χρηστών όμως συγκεντρώνει και η απόφαση –κατά τους χρήστες- των διαχειριστών της επίσημης ιστοσελίδας του αναπληρωτή υπουργού να αφαιρέσουν τις θέσεις του για το Μνημόνιο.

Έτσι, αρκετοί «ποστάρουν» τις θέσεις του και σε ιδιαίτερα έντονο ύφος τον ρωτούν αν κάνει «κωλοτούμπες».

«Κύριε Οικονόμου γιατί σβήσατε από την ιστοσελίδα σας τις θέσεις σας για το μνημόνιο; Έτσι σας ζήτησε να πράξετε ο πρωθυπουργός σας; Άρα θα ψηφίσετε και το μεσοπρόθεσμο ε;» λέει ένας από τους χρήστες.

«Συγχαρητήρια για το ήθος σας κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύεται περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου; Η εξουσία είναι γλυκιά αλλά πλέον μόνο για σας. Δεν θέλουμε το ήθος σας, μας ντροπιάσατε. Παραιτηθείτε αν σας απομένει λίγη αξιοπρέπεια» είναι το σχόλιο κάποιου άλλου χρήστη.

2 σχόλια:

  1. ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού, επιτέλους δεν υπάρχουν πέντε λοχαγοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή