Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Για να μην βλέπει ο Π.Οικονόμου παντού" τραμπούκους και εγκληματίες" ...

Επειδή ο νέος αναπληρωτής οικονομικών Π. Οικονόμου δήλωσε στην βουλή ότι
αλλοιώθηκαν οι πολιτικές του θέσεις, από τραμπούκους, κακοποιούς και εγκληματίες που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και οι οποίοι διαισθάνονται ότι απειλούνται τα συμφέροντά τους...



μεταφέρω το απόσπασμα του άρθρου του όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του :

Εμείς έχουμε πάθει τώρα το εξής: βρισκόμαστε στο πλαίσιο μιας δανειακής σύμβασης, που είναι το περίφημο Μνημόνιο, το οποίο ακούω από διάφορες πλευρές ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί. Η κυβέρνηση το επικαιροποιεί και συμφωνεί με τους δανειστές. Όμως, δεν βγαίνει τίποτα από τα δύο ούτε η επικαιροποίηση, ούτε η αναθεώρηση. Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Μάλλον υπήρχε το πρόβλημα χρέους, αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο.

Για να μπορέσουμε όμως να καταγγείλουμε το Μνημόνιο, διότι αυτή είναι η μόνη λύση που υπάρχει, να καταγγελθεί αυτή η σύμβαση, πρέπει μέχρι τον Ιούνιο όπου είναι η Σύνοδος Κορυφής, η οποία θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις και θα πρέπει να ζητηθεί η έναρξη του μηχανισμού όχι το 2013, αλλά το 2012. Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει, είναι να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση που έχει και να ενταχθεί στον μηχανισμό τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου