Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μπεγλίτης: "Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια" αλλά ο Πάγκαλος έχει το ακατολόγιστο πλέον


http://www.energia.gr/photos/mpeglitis.jpgΕξαιρετική προσοχή στους βουλευτές όλων των κομμάτων όταν αναφέρονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, συνέστησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, για να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι ζει στην κοσμάρα του, καθώς ο μόνος βουλευτής που ανακάτεψε το Στρατό είναι ο Αντιπρόεδρός του!

Επειδή δε, είναι και κότα λυράτη, χαρακτήρισε απλά "υπερβολή" τη δήλωση Πάγκαλου [του οποίου το όνομα ούτε καν τόλμησε να αναφέρει], σε ισπανική εφημερίδα, ότι θα βγάλει στους δρόμους τα τανκς για να προστατεύσει τους φίλους του τραπεζίτες αν επιστρέψουμε στη δραχμή λόγω μη ψήφισης του μεσοπρόθεσμου... πάλι καλά που δε μας επέπληξε επειδή δεν καταλαβαίνουμε το χιούμορ του Αντιπορόεδρου του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε: "Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους από κάθε κόμμα να μην εμπλέκουν με δήλωση οποιασδήποτε μορφής το στράτευμα στην εσωτερική και κοινωνική ζωή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, καμία σχέση με την εσωτερική ασφάλεια δεν έχουν, έχουν με την εξωτερική ασφάλεια. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και να μην εξοικειώνουμε την κοινωνία σε ρόλους διαφορετικούς από αυτούς που έχει τάξει το Σύνταγμα".

"Δεν χρειαζόμαστε καμία υπερβολή, οι ευθύνες μας οι ίδιες μας οδηγούν στην υπερψήφιση του μακροπρόθεσμου", κατέληξε.

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχετε κε Πάνο Μπεγλίτη, οι αξιωματικοί και ο στρατός κάποτε θα πρέπει να μιλήσουν και να προστατέψουν τον ελληνικό λαό οπό τους κλέφτες και τους καταχραστές.

    Πλούτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή