Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Αποδοκιμασίες πολιτών σε Άννα Νταλάρα και Σωτήρη Χατζηγάκη


Για τραμπουκισμό καταγγέλλουν πολίτες της Σύρου τον Γιώργο Νταλάρα, όταν επιχείρησε να αντικρούσει τις αποδοκιμασίες τους κατά της συζύγου του Άννας Νταλάρα που επισκέφτηκε την Σύρο και οι κάτοικοι της περιοχής την υποδέχτηκαν με διαμαρτυρίες…


Η κ. Νταλάρα με τον σύζυγό της, εμφανίστηκαν σε εστιατόριο της Ερμούπολης και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της από κατοίκους, μερίδα παρευρισκομένων στο εστιατόριο την πλησίασαν και εκφράστηκαν εις βάρος της διαμαρτυρίες για το μεταναστευτικό, αλλά και για την όλη της στάση απέναντι στα προβλήματα του λαού.

«Τους δώσαμε να καταλάβουν ότι η όποια εμφάνιση πολιτικών σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεται με το χλευασμό» δήλωσαν οι κάτοικοι.

-------------------------------------------------------------

Επεισοδιακή ήταν η τελετή της συγκέντρωσης των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, καθώς Τρικαλινοί μόλις αντίκρισαν τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη ξέσπασαν σε βρισιές και άγριες αποδοκιμασίες.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε στο ύψος του ταχυδρομείου, όπου ο κ. Χατζηγάκης εμφανίστηκε πρώτος από τους πολιτικούς «πληρώνοντας» την οργή του κόσμου για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

«Δεν ντρέπεσαι, κατέστρεψες την χώρα και τολμάς και έρχεσαι και στον Επιτάφιο» μία από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησαν τα άτομα που έβαλαν στο «στόχαστρο» τον κ. Χατζηγάκη.

Οι παρευρισκόμενοι επίσημοι έδειξαν να τα χάνουν,  παρόλο που από το πρωί υπήρξαν ανάλογες αποδοκιμασίες και στην οδό Ασκληπιού και γενικότερα κλίμα εχθρικό για τους Βουλευτές.


ΠΗΓΗ: trikalanews.gr



1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω πως είναι τραμπουκισμός αυτό του Νταλάρα επειδή προσπάθησε να προστατεύσει την οικογένειά του. Ο κάθε σύζυγος στην Ελλάδα αυτό θα έκανε. Εκτός κι αν έπρεπε να αφήσει τους κατοίκους να τραμπουκίζουν εκείνοι.
    Αν βέβαια έγιναν όλα όσα περιγράφονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή