Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα ...ξύπνησε η Ν.Δ...και ανακάλυψε το έγγραφο

Σήμερα 16/2 ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Γ.Μιχελάκης παρουσίασε το έγγραφο που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει με την πώληση ακίνητης περιουσίας.

από το newsday.gr
( Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, μάλιστα, παρουσίασε και την απόφαση της 20ης Δεκεμβρίου του 2010 της Συνόδου Κορυφής, όπου προβλέπεται ρητά πως «έσοδα από την πώληση περιουσιακών στοιχείων (ακίνητης περιουσίας και χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων) θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του χρέους.
Αυτό είναι ένα πρόσθετο στοιχείο που έρχεται να ενισχύσει αυτά που λέμε. Μήπως υπάρχει ένας εμπαιγμός του ελληνικού λαού ;» διερωτήθηκε ο κ.Μιχελάκης)


Να θυμίσω ότι το έγγραφο το είχα παρουσιάσει από χθες...εδώ




3 σχόλια:

  1. Λοιπόν φίλε μου,αν εσύ παρουσιάζεις το έγγραφο (κι εγώ το αναδημοσιεύω ) ΧΘΕΣ και η αντιπολίτευση το επικαλείται ΣΗΜΕΡΑ,μάλλον κάτι δεν πάει καλά ....

    (δεν δύναμαι ή δεν βούλομαι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ,έστω και καθυστερημένα, το παρουσίασαν το "δεν βούλομαι" δεν ισχύει (τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση).Οπότε...
    Απλά είναι... ερασιτεχνικότεροι του ερασιτέχνη (κακώς χρησιμοποιώ αυτήν την λέξη : ερασιτέχνης=εραστής,λάτρης της τέχνης).
    Ο υποτιθέμενος μέλλον υφυπουργός Οικονομίας (εδώ γελάνε) Σταικούρας την Παρασκευή ,που όλος ο κόσμος έβριζε τον Παπακωνσταντίνου, βγήκε στην τηλεόραση,έδειχνε ένα φυλλάδιο και έλεγε ¨"εμείς το είπαμε πρώτοι"....)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην υποτιμάς τον καθοριστικό ρόλο των blogs...Ότι βγει στον αέρα...κόβει τη γαργάρα πλέον...Αλλά εδώ μάλλον έχεις δίκιο....Επικρατεί με άνεση η αδυναμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή