Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Η ώρα του "Θεά"! Θεά!"

















Παραδόξως, παρουσία του Ηλία Ψινάκη με τον ανάλογο σωματικό και ηχητικό θόρυβο που τον ακολουθεί, δεν μοιάζει παράταιρος μέσα στο βαρύ νεοκλασσικό σκηνικό του δημαρχείου. Έστω κι αν την ώρα που ποζάρει στην τυπική «Ψινάκειο» στάση, κατά πάσα πιθανότητα αναφωνεί κάτι του τύπου «Θεά το κάνανε το Δημαρχείο!». Μάλλον διότι, και ο «τυφώνας Ψινάκης» και η ατμόσφαιρα Μαυσωλείου του κτηρίου της πλατείας Κοτζιά, μοιράζονται μια κοινή αστική καταγωγή. Και ως γνωστόν, ο αστικός κοσμοπολιτισμός, μπορεί να ανεχθεί και να αφομοιώσει, σχεδόν τα πάντα. Αρκεί να είναι καλοραμμένα και να διαθέτουν την κοινωνική παιδεία που αντικατοπτρίζει ένα «σεβαλιέ» στο μικρό δάχτυλο του χεριού.


ΠΗΓΗ :http://www.nikos-zachariadis.org/

2 σχόλια:

  1. γιατι οχι;; εδω στη ιταλια βαλανε την τσιτσιολινα στη βουλη!!!Μηπως οι υπολοιποι σοβαροφανεις στρειτ που μας κυβερνανε τοσα χρονια τι κανανε;;απλα μας ξεπουλησαν..τωρα το πολυ πολυ να βαλουμε και κανα φτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ψινάκης είναι σίγουρα εξυπνότερος από τους περισσότερους όχι μόνο στο Δ.Σ της Αθήνας αλλά και στην Βουλή (παρακολούθησα -ναι είχα αυτή την διαστροφή-αρκετά την συζήτηση για τον προυπολογισμό και φρίκαρα).
    Το ζήτημα είναι αν έχει την όρεξη να συνδυάσει την εξυπνάδα με την διάθεση για προσφορά...
    Πάντως σίγουρα φέτος θα έχουμε το καλύτερο Gay parade της Ευρώπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή