Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ=ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Το γνωστό κόλπο των Σιωνιστών είναι όταν μιλήσει κάποιος για τα σχέδια του σιωνισμού αμέσως κατηγορείται είτε ως φασίστας είτε ως αρνητής του ολοκαυτώματος.



Περιέργως(;) την ίδια μέθοδο ακολούθησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του σχετικά με δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.


Η δήλωση του Πεταλωτή:


« Δεν είναι στο ρόλο της Κυβέρνησης να κρίνει και να σχολιάζει δηλώσεις ιερέων.
Είναι όμως υποχρέωσή της να καταδικάζει τη γλώσσα του μίσους από όποιον κι εάν εκφέρεται. Είναι υποχρέωσή της να στιγματίζει ως απαράδεκτη τη γλώσσα που αρνείται το ολοκαύτωμα, το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Οι απόψεις αυτές είναι στο περιθώριο. Προσβάλλουν την Ελλάδα. Προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Προσβάλλουν την ίδια την κοινωνία μας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι η ελληνική εβραϊκή κοινότητα.»


Σωστή η δήλωση με την διαφορά ότι ο Σεραφείμ ποτέ δεν αρνήθηκε το ολοκαύτωμα.


(ολόκληρη η συνέντευξη στο
http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=20695&subid=2&pubid=20517756)
Είπε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν όργανο του παγκοσμίου σιωνισμού, που χρηματοδοτήθηκε από το εβραϊκό κεφάλαιο και ότι το παγκόσμιο σύστημα στηρίζεται στο τραπεζιτικό σύστημα, το οποίο έχει αλωθεί από το διεθνή σιωνισμό.


Κατηγόρησε τον Σιωνισμό και όχι τον εβραϊκό λαό.






Να σημειώσω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο Σιωνισμός το 1975 καταδικάστηκε από τον Ο.Η.Ε ως ρατσισμός (72 υπέρ, 35 κατά ,32 αποχές)


Αμέσως επιστρατεύτηκαν όλα τα ελεγχόμενα ανά τον κόσμο έντυπα, εφημερίδες ,περιοδικά ώστε να δημιουργηθεί κλίμα υπέρ της ανατροπής της απόφασης αυτής.


Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής ήταν και η γελοιογραφία στο Newsweek που ακολουθεί.


Η λεζάντα ήταν :
«Όλοι όσοι είναι εναντίον του Σιωνισμού να σηκώσουν το χέρι».
Εμφανίζονται να χαιρετούν φασιστικά ο Χίτλερ, Άραβες,ο Φιντέλ Κάστρο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου