Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή

Χιλιάδες αναπληρωτές καθηγητές και δάσκαλοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο παρά τις υποσχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας ότι οι μισθοί τους θα καλυφθούν από το περίφημο ΕΣΠΑ («Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013» που καθορίζει πώς θα μοιραστούν τα λεφτά των ευρωπαϊκών ταμείων)

Και την ίδια στιγμή σπαταλάνε εκατομμύρια ευρώ, σαράντα τρία παρακαλώ σύμφωνα με την καταγγελία της διοίκησης ΟΛΜΕ (με φιλοκυβερνητική πλειοψηφία, μην το ξεχνάμε αυτό), για αμοιβές διαφόρων «συμβούλων» ή για διαφημιστικές εκστρατείες προβολής μεγαλεπήβολων σχεδίων που εξαγγέλλονται κατά καιρούς. Ή για αναθέσεις μελετών σε ιδιώτες τις οποίες μπορούν να κάνουν αρμόδιες υπηρεσίες και ανεκμετάλλευτοι υπάλληλοι του υπουργείου. Κλείνουν σχολεία, συνενώνουν τάξεις, αφήνουν απλήρωτους εκπαιδευτικούς και την ίδια ώρα στήνουν τρελό χορό για διάφορες «δράσεις».


Είμαστε με τα καλά μας; Ας τους μαζέψει κάποιος γιατί εκεί στο Μαρούσι τρελάθηκαν!

πηγή Παρασκευή +13

1 σχόλιο:

  1. Σε παρακαλώ παρα πολύ...

    Δεν πρόκειται για απλές "δράσεις"...

    Είναι "ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ" (είναι οι δράσεις χωρίς δράση που αποφέρουν μη δράση ενώ εσύ αποφεύγεις τη δράση ξαπλωμένος στον καναπέ....Παρ'ολα αυτά όμως αποφέρουν ευρώ στον δράστη ,διότι αυτός είναι και ο στόχος τους εξ'αρχής).... γτπνγμ

    Στη χρώσταγα την ανάλυση....:-)))))))))))))

    Δράξασθε παιδείας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή