Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ψεύτικες φήμες η υποστήριξη Μίχα

Τις τελευταίες ημέρες διάλεξε ο κ. Μίχας και το περιβάλλον του για να δυναμιτίσει το κλίμα των εκλογών στον Πειραιά διαρρέοντας ψεύτικες φήμες προσδοκώντας  εκλογικά οφέλη.



1) Δόθηκε στην δημοσιότητα μια ανακοίνωση με μια λίστα από υποψήφιους του συνδυασμού Μαντούβαλου που «υποστηρίζουν» την υποψηφιότητα Μίχα. Τα ΝΕΑ μάλιστα την δημοσίευσαν με τον τίτλο «Στηρίζουν Μίχα οι υποψήφιοι του Μαντούβαλου» αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον στηρίζουν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι του Μαντούβαλου. Ήδη οι μισοί υποψήφιοι που το όνομά τους αναφέρεται στην λίστα αρνήθηκαν ότι έχουν υπογράψει.


2) Το περιβάλλον Μίχα άφηνε να διαρρεύσει «δήθεν» υποστήριξη του Π. Φασούλα ο οποίος το διέψευσε κατηγορηματικά δηλώνοντας ότι "ούτε είδα, ούτε μίλησα ποτέ με τον Γιάννη Μίχα και φυσικά δεν πρόκειται να τον ψηφίσω. Τον θεωρώ ξένο σώμα για την δημοκρατική παράταξη".


3) Εντέχνως κυκλοφόρησαν φήμες ότι στελέχη του ΚΚΕ περιόδευσαν στον Πειραιά με τον κ. Μίχα. Η υποψήφια δήμαρχος με το ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη το διέψευσε κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια και γκεμπελικές μεθόδους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου