Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δηλώσεις Σαμαρά, Πεταλωτή - Τρέμη


 Επιτέλους μια σωστή πρωτοβουλία-δήλωση του Σαμαρά:



«Κάνω έκκληση στους ιδιοκτήτες των φορτηγών, των οποίων η Συνεδρίαση, αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη, να αναστείλουν  τις κινητοποιήσεις τους.


Όπως κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση. Δηλαδή, να κάνει, έστω και τώρα, αυτό ακριβώς που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία από την αρχή.


Επισημαίνω δε, τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη -σήμερα- και εκείνη του ΠΑΣΟΚ, πριν ένα χρόνο: Όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως «θύμα» των δακρυγόνων. Που σήμερα, βέβαια, πέφτουν με δική του εντολή.


Κάνω έκκληση, λοιπόν, να πρυτανεύσει η λογική απ’ όλες τις πλευρές.

Σήμερα, όχι αύριο.


Το Εμπόριο έχει φτάσει στα όριά του.


Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση»






Η απάντηση Πεταλωτή:


«Η ΝΔ, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι ο λαϊκισμός και η υποκρισία έχουν παγιωθεί ως τακτική της απέναντι στα σημαντικά ζητήματα του τόπου.
Αντί να έχει ξεκάθαρες θέσεις για τις κρίσιμες αποφάσεις της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, έστω και ως έμπρακτη μεταμέλεια για την καταστροφική της διακυβέρνηση, κινδυνολογεί και επιχειρεί, ευτυχώς μάταια, να υπονομεύσει τις μεγάλες αλλαγές που προωθούμε.
Εκεί εξαντλείται και η παρέμβασή της.»

Και συμπληρωματική δήλωση της αναπληρώτριας κυβερνητικού εκπροσώπου Όλγας Τρέμη:

«Ο κ.Σαμαράς δεν έχει δίκιο γιατί ο κ.Παπανδρέου πριν δύο χρόνια σε απεργία των αυτοκινητιστών για αύξηση του κομίστρου τους προέτρεψε να λήξουν τις κινητοποιήσεις τους.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου