Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



Φοβερές καταγγελίες από τον Παναγιώτη Φασούλα χθες στο δελτίο του Mega. Μετά από αυτές τις δηλώσεις όχι υποψήφιος θα είναι αλλά ,υπό άλλες συνθήκες το ΠΑΣΟΚ θα τον καλούσε σε απολογία. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πειραιά είπε:
-Από την αρχή της θητείας του δεχόταν συντροφικά μαχαιρώματα.
-διαπλεκόμενα συμφέροντα τον πολέμησαν με αιτία μια έκταση που έχει σκοπό να απαλλοτριώσει αλλά επιχειρηματίες έχουν στόχο στην ίδια περιοχή να δημιουργήσουν εμπορικό κέντρο.
-πολιτικοί και άλλα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, που χρηματοδοτούνται από τους επιχειρηματίες του κάνουν συνεχή πόλεμο.
-μίλησε για δολιοφθορά σε κάδους απορριμμάτων, μηχανήματα του δήμου κ.λ.π.
-προσπαθούν να τον συκοφαντήσουν λέγοντας ότι ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό και με ταξίδια. -διοχετεύουν στον τύπο αποτελέσματα ανύπαρκτων δημοσκοπήσεων.
-Όλα αυτά τα καταγγέλει στην Χαριλάου Τρικούπη αλλά «δεν ακούγεται».

Γιατί ο κ.Φασούλας τα καταγγέλει όλα αυτά τώρα που είναι βέβαιο ότι δεν θα πάρει το χρίσμα; Γιατί τα κατήγγειλε στο ΠΑΣΟΚ και όχι σε έναν εισαγγελέα αφού τα περισσότερα άπτονται του κοινού ποινικού κώδικα; Γιατί όχι μόνο δεν παραιτήθηκε από ένα κόμμα που αδιαφορεί στην διαπλοκή, σύμφωνα με δικά του λόγια,αλλά συζητάει,όπως είπε,να είναι υποψήφιος για την θέση του αντιπεριφερειάρχη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου