Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η κατοχή σκυλιών κατά το ισλάμ είναι αμαρτία.

Σε μια ισλαμική σελίδα που βρήκα αναφέρεται ότι σύμφωνα με το Κοράνι και τη Σαρία απαγορεύεται ένας μουσουλμάνος νά’χει σκύλο εκτός κι αν τον χρησιμοποιεί για κυνήγι, ως ποιμενικό ή για τη φύλαξη της σοδειάς, και σύμφωνα με ορισμένους γενικά για χρηστικούς σκοπούς.

 Όποιος δεν τηρεί την οδηγία διαπράττει αμαρτία...

(χαράμ), και ως συνέπεια θα του αφαιρούνται 1 ή 2 κιραάτ τη μέρα, ανάλογα με την ερμηνεία του κάθε σοφού. Το κιραάτ επεξηγεί είναι ένα ποσό γνωστό μόνο στον Αλάχ! το οποίο μάλλον είναι μονάδα μέτρησης των καλών πράξεων ενός ανθρώπου.

Παρακάτω συνεχίζει λέγοντας ότι ο Αλάχ είπε ότι το καλό πάει με το καλό ενώ το κακό με το κακό, εννοώντας ότι ο σκύλος είναι κάτι μιαρό και κακό, το ίδιο κι ο ιδιοκτήτης του. 

Ακόμα παρακάτω, μέσα σ’ένα ρατσιστικό παραλήρημα, συνεχίζει λέγοντας ότι οι άπιστοι, οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί και οι κουμουνιστές έχουν σκυλιά, τα παίρνουν μαζί τους και τα καθαρίζουν με τα καλύτερα σαπούνια, αλλά όσο και με ό,τι κι αν το καθαρίζει κανείς παραμένει ως προς την ουσία του ακάθαρτο και η ακαθαρσία αυτή θα φύγει μόνο αν καταστραφεί και σβηστεί ολόκληρο! Επειδή το καλό πάει με το καλό, ενώ το κακό με το σατανά, κι όσοι πράττουν αυτά είναι δούλοι του σατανά και των παθών τους.
Τι έχετε να πείτε γι’αυτήν την ανωμαλία; Εγώ φανατισμός, ψυχαναγκασμός, μισαλλοδοξία στο έπακρο, ρατσισμός, και πάλι φανατισμός.
https://bolko.wordpress.com

Στο Ιράν, «συλλαμβάνουν» σκυλιά και τα μεταφέρουν σε «μη κοινοποιήσιμες τοποθεσίες», ενώ οι ιδιοκτήτες τους δεν λαμβάνουν ποτέ απάντηση από τις αρχές για το τι τους συνέβη. Όταν, τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι αστοί άρχισαν να προσομοιάζουν τη Δύση στον τρόπο ζωής και τα κατοικίδια σκυλιά άρχισαν να αυξάνονται, οι αρχές έβαλαν στο μάτι τους ιδιοκτήτες σκυλιών.
Στη Βρετανία, τέθηκε θέμα ακόμα και σχετικά με τα σκυλιά που χρησιμοποιούνται από τις αρχές για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε σταθμούς τρένων. Τυχόν επαφή των σκυλιών με αποσκευές τις μολύνει στο μυαλό κάποιων Μουσουλμάνων, και, αν και οι αρχές είπαν πως θα συνεχίσουν τη χρήση σκυλιών σε οποιονδήποτε επιβάτη, ‘οι χειριστές θα είναι ενήμεροι περί πολιτιστικών ευαισθησιών».
Συμβαίνει επίσης το να αρνείται κάποιος Μουσουλμάνος ταξιτζής σε τυφλούς την είσοδο στο όχημά του αν συνοδεύονται από σκύλο-οδηγό τυφλών.
http://sapardanis.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου