Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Μας έφαγε ο καθωσπρεπισμός (στηρίζουμε Σταμάτη Κάρμαντζη)

Τις τελευταίες δυο ημέρες υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία με τις συνεχείς παραβιάσεις στο εναέριο χώρο μας στις Οινούσσες και τα Ψαρά! Βρίσκεται δε σε εξέλιξη ναυτική άσκηση των Τούρκων! Το σύνθημα των καταδρομέων μας, για το οποίο συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα, με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν, ως Έφεδρος Επίλαρχος, πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου ειναι ότι καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!


Αυτή λοιπόν ειναι η πραγματικότητα, που πρέπει να λέγεται απο τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γής! Εχουμε ενα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλαχτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο! Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων, το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης, προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν γι' αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Ελληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ'αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φίληδες Τασίες, Ρεπούσενες και Σίες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!! Επειδή υπαρχει αναστάτωση αυτή την ώρα χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία και έχουν γνώση οι φύλακες! Οι Ένοπλες μας δυνάμεις ειναι ΕΔΩ ! Ας δοκιμάσουν και θα δουν!! Τέλος αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους, δεν ζητώ συγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά ειναι ο καθωσπρεπισμός, έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!! Πατριώτες ας σηκωθούμε απο τους καναπέδες μας, ας ξαναβρούμε την χαμένη Ελληνική Ψυχή μας, για να πορευτούμε στο αύριο! Φυσικά τούτες τις στιγμές ειναι η ευκαιρία να μετρήσουμε και πόσους πατριώτες πολιτικούς ηγέτες έχουμε και πως θα αντιδράσουν επιτέλους για να σταθούν επάξια στο ύψος των περιστάσεων !!!
Σταμάτης Κάρμαντζης Αντιπεριφερειάρχης Χίου
 http://www.alithia.gr/

2 σχόλια:

  1. Nαι στηρίζουμε τον Σταμάτης Κάρμαντζης ,
    και καταδικάζουμε τους σύγχρονους νενέκους ...
    Στηρίζουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας,
    και καταδικάζουμε αυτούς που παραποιούν την αλήθεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή