Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

(ΒΙΝΤΕΟ) Τραγική ειρωνεία… Όταν οι του ΣΥΡΙΖΑ έπαιζαν ξύλο για την αξιοποίηση του Αστέρα!

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 2 χρόνια από τα όσα θλιβερά είχαν λάβει χώρα στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια να έρχονται στα χέρια με τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας!

Αφορμή ήταν μια επένδυση, που σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ...


προχωρά με γοργούς ρυθμούς, η αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, που πωλήθηκε σε τουρκοαραβικό σχήμα έναντι 400 εκατ. ευρώ .
Ειδικότερα, στις 29 Νοεμβρίου 2013 βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα έκαναν «γης μαδιάμ» λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τότε  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, ενώ μαζί τους ήταν και οι καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας, καθώς και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας – Βουλιαγμένης.
Οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια με συμβούλους της παράταξης του Σγουρού, καθώς και με τον ίδιον τον τότε περιφερειάρχη, ο οποίος είχε δηλώσει εξοργισμένος με αυτό το περιστατικό και είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση σε Παναγούλη και κυρίως Τσουκαλά του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου