Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΓΕΛΑΕΙ ο κόσμος με αυτούς που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι "Στη Β.Κορέα τους λένε ότι η εθνική τους προελαύνει στο Μουντιάλ"
















[Φυσικά και το βίντεο είναι μαιμού μαλ@κες έλληνες δημοσιοκάφ

ροι! Σύμφωνα με το reddit.com τα λεγόμενα δεν συμβαδίζουν με τα χείλη της εκφωνήτριας, η διάλεκτος είναι διαφορετική, ενώ σύμφωνα με το hollywoodreporter.com και οι αγώνες του μουντιάλ μεταδίδονται με καθυστέρηση 24-35 ώρες από το κρατικό κανάλι της Β.Κορέας (δείτε το βίντεο στο τέλος), οπότε ο κόσμος ξέρει ότι η ομάδα τους δεν συμμετέχει και πως εξελίσσονται τα αποτελέσματα, αν και οι μεταδόσεις επειδή είναι κλεμμένες από σταθμό της Νότιας Κορέας, είναι λογοκριμένες με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην ταιριάζουν οι φάσεις με τις αντιδράσεις και τους πανηγυρισμούς των θεατών....



Δείτε τι γράφει ο Χατζηνικολάου και τα συνεταιράκια του οι Κουρήδες:]

Μια είδηση που ξεπερνά τα όρια της παράνοιας κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που συνοδεύονται από σχετικό βίντεο, στη Βόρεια Κορέα ο κόσμος πανηγυρίζει την πρόκριση στο Μουντιάλ!!!

Η κρατική προπαγάνδα του απολυταρχικού καθεστώτος ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο της... επίτευγμα όχι μόνο λέει στον λαό ότι η εθνική ομάδα της χώρας έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά και ότι εντυπωσιάζει!!!

Με ένα εκπληκτικό 7-0 επί της Ιαπωνίας, ένα άνετα 4-0 επί των Αμερικάνων και με 2-0 επί της Κίνας οι Βορειοκορεάτες προκρίθηκαν (στο μυαλό του ηγέτης τους) στην επόμενη φάση.

Μάλιστα στο βίντεο υπάρχουν και φάσεις από τις επιτυχίες της ομάδας, ενώ ακόμα και ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να ταξίδεψε στη Βραζιλία για να δει από κοντά της ομάδα που πλέον θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" την Πορτογαλία.

Φυσικά κατά την άφιξη του στη χώρα της σάμπα ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποθεώθηκε.
 
 





Φυσικά και στη Β.Κορέα παρακολουθούν το μουντιάλ και δεν είναι τόσο άσχετοι όσο λέει ο Χατζηνικολάου και ο filathlos.gr


 


http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/07/blog-post_7466.html#more


Κι άλλες δύο  ιστοσελίδες που δεν μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν λίγο αν η "είδηση" είναι αληθινή ...







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου