Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κ. Χρυσόγονος: Προτιμότερη η παύση πληρωμών από την υπαγωγή των ομολόγων στο Αγγλικό Δίκαιο

Για το ενδεχόμενο υπαγωγής των ελληνικών ομολόγων στο βρετανικό δίκαιο μίλησε στον Realfm 97.8 ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.

«Με δεδομένο ότι η δυνατότητα μας να αποπληρώσουμε τα χρέη μας σε εύρω, είναι από αμφίβολη έως ανύπαρκτη, είναι μια πράξη ασύνετη» δήλωσε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο κος Χρυσόγονος .

«Για μένα θα ήταν προτιμότερο να κηρυχθεί τώρα παύση πληρωμών και ενδεχομένως έξοδος από την ευρωζώνη , παρά να δεχτούμε τέτοιους ορούς» κατέληξε ο καθηγητής.
Ακούστε τι είπε ο κος Χρυσόγονος στον Realfm 97.8

1 σχόλιο:

  1. ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ
    Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων.
    Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές.
    Αν δεν υπήρχε ο ιδιωτικός τομέας ούτε ένας μισθωτός ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γή. Tώρα θα χαθούν 800.000 θέσεις εργασίας παραγωγικές.
    500.000 χιλιάδες επιχειρήσεις είναι χρεωμένες και γίνονται υπερχρεωμένες λόγω παράνομης και παράλογης χρέωσης του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. Χρέωση,υπερχρέωση, λουκέτο, κατάσχεση, φυλακή. Oι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα απο τη Βουλή. Κατατέθηκε η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με Αριθ. Κατάθ. 7873 στον Άρειο Πάγο. Κατάρτιση ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα. Η Εγγραφή μελών και υποψηφίων άρχισε. Επικοινωνήστε, εγγραφήτε και διαδώστε το. Στις επόμενες εκλογές έχουμε κόμμα να ψηφίσουμε και έχουμε τη δυνατότητα παρουσίας στη Βουλή με μεγάλο αριθμό Βουλευτών. Οι νόμοι αλλάζουν μόνο μέσα από τη Βουλή. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του κόμματος. http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή