Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@@ χτενίζεται...Πολύωρη σύσκεψη Βενιζέλου με τους υποστηρικτές του στο ΠΑΣΟΚ






Όπως αποκαλύπτει το real.gr, το βράδυ χθες, έγινε πολύωρη σύσκεψη των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, που στηρίζουν τον υπουργό Οικονομικών στη μάχη της διαδοχής, όπως και βουλευτών και στενών συνεργατών του π.χ. ο κ. Στέλιος Αγγελούδης. Παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της σύσκεψης και ο κ. Ευ. Βενιζέλος.

Μεταξύ των βουλευτών που παρευρέθησαν ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κυρία Τόνια Αντωνίου, ο κ. Νίκος Σαλαγιάννης, ο κ. Κώστας Καρτάλης, ο κ. Βασίλης Γερανίδης, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Μίμης Ανδρουλάκης και κυρία Συλβάνα Ράπτη.

Σχόλιο:Αν αληθεύει το δημοσίευμα , έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί διαβάστε τι δήλωνε ο Βενιζέλος πριν ακριβώς 1 μήνα:

«Ντρέπομαι να μετάσχω σε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σε θέματα ασύγκριτα μικρότερης σημασίας σε σχέση με το να επιβιώσουμε ως χώρα. Ως υπουργός Οικονομικών έχω χρέος να στηρίξω την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και αυτή είναι η προτεραιότητά μου και υποχρέωσή μου».

«Υποχρέωσή μας είναι να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν απασχολούμε την κοινή γνώμη και τον ελληνικό λαό με άλλα θέματα από αυτά που πρέπει».

1 σχόλιο:

  1. Στήν ΚΡΕΜΑΛΑ ο ανθέλληνας ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και οι ΓΛΥΦΤΕΣ του.
    Αναλαμβάνω το κρέμασμα και ΧΩΡΙΣ κουκούλα για να με γράψει η Ιστορία.
    ΟΥΣΤ βρωμερά σκουλήκια που καταφάγατε την Ελλάδα.
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή