Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η Γ.Γ. καταναλωτή... κατανάλωσε 30.000 ευρώ

Δαπάνες για νέους υπολογιστές, νέους εκτυπωτές, γραφικές ύλες, μελάνια αλλά και καινούργια πολυτελή έπιπλα εγκρίθηκαν τους τελευταίους μήνες από τον Πρόεδρο Δ. Σπυράκο συνολικής αξία 30 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος προς τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Κουτρουμάνη και στον οποίο παραθέτει συγκεκριμένα στοιχεία για την καταναλωτική μανία του προέδρου της γενικής γραμματείας καταναλωτή.

• 16/9/11 Έγκριση κονδυλίου ύψους 4.392,58 ευρώ για την προμήθεια επίπλων γραφείου για τις ανάγκες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

• 31/10/11 Έγκριση κονδυλίου ύψους 5.972,88 ευρώ για την αγορά νέων υπολογιστών με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

• 8/11/11 Έγκριση δαπάνης ύψους 4699,58 ευρώ για την αγορά μελανιών για εκτυπωτές και 3.024, 03 ευρώ για την προμήθεια χαρτιών εκτύπωσης Α4 στην Γενική Γραμματεία.

Για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, κακοδιοίκηση και διαγωνισμούς «ημετέρων» προς ίδιον όφελος από τον γενικό γραμματέα καταναλωτή κάνει λόγο και ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος με ερώτηση του στη Βουλή κατηγορεί τον κ. Σπυράκο για δαπάνες εις βάρος του Δημοσίου για την επίπλωση του γραφείου του, για νεοδιορισθέντες υπαλλήλους παχυλά αμειβόμενους εν μέσω κρίσης, αλλά και για την αγορά ενός τελευταίας τεχνολογίας τηλεφωνικού κέντρου στην Γραμματεία.

Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται ο Α. Ντινόπουλος, στους δικηγόρους που εργάζονται για λογαριασμό του προσωπικού δικηγορικού γραφείου του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή, προΐσταται η... σύζυγός του.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής της ΝΔ , ζητά απαντήσεις από τον υπουργό Εργασίας, κ. Κουτρουμάνη, για το κόστος της επίπλωσης του κ. Σπυράκου, για το ποιος είναι ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων που προσλήφθηκαν στο γραφείο του κ. Σπυράκου μετά το 2009 και τέλος, πόσο κόστισε το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εγκαταστάθηκε στις 21/11/11 στη Γραμματεία.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=112507&catID=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου