Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

3 Αλβανοί οι δολοφόνοι του κρεοπώλη στου Ρέντη

Από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 38χρονου ημεδαπού κρεοπώλη, που διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 19-9-2011, στη κεντρική κρεαταγορά Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων.
Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 29 και 43 ετών, καθώς και ένας (1) ακόμη άγνωστος άνδρας.
Συνελήφθη ο 29χρονος, ενώ αναζητείται ο 43χρονος και συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του τρίτου.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι δύο πρώτοι από τους ανωτέρω δράστες είχαν εισέλθει στην εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων, ενώ ο τρίτος τους ανέμενε έξω, μέσα σε αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει. Στη συνέχεια προσέγγισαν το ταμείο, με σκοπό τη ληστεία και πυροβόλησαν με KALASHNIKOV τον 38χρονο ημεδαπό κρεοπώλη, ο οποίος βρισκόταν εκεί ως πελάτης προκειμένου να παραλάβει εμπόρευμα για το κρεοπωλείο του. Ακολούθως αφαίρεσαν από το θύμα το τσαντάκι που έφερε μαζί του, το χρηματικό ποσό των 1.780 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που τους ανέμενε έξω.
Ο 29χρονος συλληφθείς όπως προέκυψε, εκτός των άλλων οδήγησε στην Αθήνα το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 21-8-2011 από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και χρησιμοποιήθηκε για την ληστεία.

4 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ,ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα, Καλή Πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία ευτυχία και αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά να έχουμε. Και ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση στη χρονιά που πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή