Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονικιός σερβιτόρος, αρνητής στράτευσης, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα με μισθό 2027 ευρώ το μήνα


Στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας 
Πρωθυπουργού διορίστηκε ο Νίκος Καρανίκας από τη Θεσ/κη, απόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων και σερβιτόρος στο επάγγελμα. Μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ, αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, διορίστηκε με μισθό ...


2027 ευρώ μεικτά, όπως αναφέρει το olathessaloniki.com
Ο Νίκος Καρανίκας που αυτοπροσδιορίζεται ως αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, το 1996 δικάστηκε για την άρνησή του να στρατευτεί. Έγιναν δυο δίκες. Στην πρώτη καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και στη δεύτερη σε διετή αναστολή με ένα χρόνο φυλάκιση. Τελικώς παρέμεινε στη στρατιωτική φυλακή από το Αύγουστο έως τον Δεκέμβρη του 1996.
Ο Νίκος Καρανίκας, σύμφωνα με το βιογραφικό του ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική κίνηση Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη

Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το ’69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού.

Στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μυήθηκα ως μέλος της δημοτικής κίνησης ‘Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας’ και μέσα από κινήσεις για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, ενάντια στην υποθαλάσσια, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για την σχολική στέγη και βασικά στην ανοιχτή συνέλευση και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της γειτονιάς ( E΄ διαμέρισμα) για τα ζητήματα της καθημερινότητας στην πόλη. Τα προσωπικά μου εξακολουθούν να είναι προσωπικά μου και δεν τα εκθέτω.
http://www.logiastarata.gr/2016/03/2027.html#.VtW_H7agTI0.facebook
2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ, ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτοι εφευρέτες! Βρίσκουν βαρύγδουπους τίτλους για να πλιατσικολογήσουν με νομιμοφανή τρόπο το δημόσιο χρήμα! Ειδικός σύμβουλος στο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού! Χα χα χα! Ο τύπος θα ματώσει τ'αρχίδια του απ΄το ξύσιμο! Χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή