Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Ηλικιωμένοι Γερμανοί τρώνε ξύλο από αλλοδαπούς (βίντεο)

Γερμανοί υπερασπίστηκαν νεαρή γυναίκα και έφαγαν ξύλο από αλλοδαπούςΑλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η πρωτοφανής επίθεση που δέχθηκαν ηλικιωμένοι Γερμανοί επιβάτες στο μετρό του Μονάχου, από αραβικής καταγωγής αλλοδαπούς, όταν προσπάθησαν να υπερασπιστούν νεαρή γυναίκα την οποία παρενοχλούσαν οι τελευταίοι. Όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία, απλώς σήκωσε τα χέρια ψηλά, λέγοντας ότι δεν μπορεί να επέμβει.


Οι αλλοδαποί εξαγριώθηκαν όταν οι ηλικιωμένοι άνδρες επιχείρησαν να τους σταματήσουν και επιτέθηκαν στους δυο Γερμανούς που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την νεαρή γυναίκα.
Αφού τους έβρισαν και τους έπιασαν από τα χέρια, ένας εκ των αλλοδαπών κλώτσησε τον έναν Γερμανό, μετά τον κράτησε από το λαιμό και τον απείλησε. Οι υπόλοιποι της ομάδας έσπευσαν να δημιουργήσουν μια «ζώνη ασφαλείας», φωνάζοντας και δείχνοντας αγριεμένοι, ώστε κανείς από τους υπόλοιπους επιβάτες να μην μπορεί να επέμβει. Ο δεύτερος Γερμανός φαίνεται να έρχεται σε αντιπαράθεση με έναν από την ομάδα.

Σύμφωνα με τον Τομ Ροθ, κάτοικο Μονάχου που τράβηξε το βίντεο, το περιστατικό σημειώθηκε όταν μια νεαρή γυναίκα απέρριψε έναν από τους αλλοδαπούς που της απευθύνθηκε στα αγγλικά και έβαλε το χέρι στην πλάτη της.


Γερμανοί υπερασπίστηκαν νεαρή γυναίκα και έφαγαν ξύλο από αλλοδαπούς
Εκείνος, εκνευρισμένος από την στάση της γυναίκας, χτύπησε δυνατά το παράθυρο για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του και τότε επενέβη ο ένας εκ των Γερμανών, ζητώντας του να συμπεριφερθεί κόσμια.
Ο αλλοδαπός αντέδρασε βίαια, χτυπώντας το κεφάλι του Γερμανού που αμέσως σηκώθηκε όρθιος.Άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να επαναφέρουν στην τάξη τους αλλοδαπούς. Όταν το τρένο έφθασε στον σταθμό, ο Τομ Ροθ που τράβηξε το βίντεο φώναξε την αστυνομία, ωστόσο οι αστυνομικοί του είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Το εν λόγω περιστατικό εντάσσεται σε πλήθος καταγεγραμμένων συγκρούσεων μεταξύ Γερμανών και αλλοδαπών που φθάνουν μαζικά στην Ευρώπη. Το 2015 έφθασαν στην Γερμανία 1,1 εκατομμύριο αιτούντες ασύλου και φέτος αναμένονται περίπου 1,5 εκατ.
Οι πιο σοβαρές επιθέσεις επί γερμανικού εδάφους σημειώθηκαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, όπου πάνω από 100 γυναίκες κακοποιήθηκαν και παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες για βιασμούς.
Η ολιγωρία των αρμοδίων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρχικά η αστυνομία απέφυγε να αναφέρει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ που μετέδωσαν με καθυστέρηση τα ανατριχιαστικά γεγονότα της παραμονής, έδωσαν τροφή για κατηγορίες απόπειρας απόκρυψης των επιθέσεων, εν μέσω κλίματος έντασης για τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που συρρέουν στην Γερμανία.
www.ethnos.gr (πηγή: RT)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου