Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Ποιος εισαγγελέας θα φωνάξει την Ντόρα και τον Αλαφούζο;

Άρθρο 187 του ΠΚ. Διασπορά ψευδών ειδήσεων
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

H βουλευτής της «Νέας Δημοκρατίας» Ντόρα Μπακογιάννη,δήλωσε στον «Σκάι» στις 25 Μαΐου 2015:

«Εάν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή...

 (29 Μαίου 2015), φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο, που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control, όπως συνέβη και στην Κύπρο... Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τι ακολουθεί αν δεν υπάρξει συμφωνία έως την Παρασκευή».
Συμφωνία δεν υπήρξε και ''κούρεμα καταθέσεων'' δεν έγινε. Εάν τέτοιες δηλώσεις βουλευτή, που φοβίζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο, αδειάζουν τις Τράπεζες κλπ, γίνονταν π.χ. στις ΗΠΑ και οι ''προφητείες'' δεν επαληθεύονταν, σίγουρα... χειροπέδες και δικαστήριο.
  Στο ''κράτος-ανέκδοτο'' ελλαδιστάν, ποιος τολμά να πράξει το αυτονόητο; Οεο;
http://deltio11.blogspot.gr/2015/06/blog-post_1.html
 

1 σχόλιο:

  1. Ποιός θά τολμήσει νά αγγίξει τήν τουρκόδουλη τού εβραιοβρυκόλακα? Αυτή είναι από μόνη τής μία από τίς μεγάλες μαφίες τής Ελλάδος. Εάν τό δήλωνε ένας άσημος χρυσαυγίτης αυτό, θά βλέπατε τά καθάρματα ντογιάκους καί κλαπαρχίδες νά είχαν πάρει φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή