Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Δεν παραδίδει το γραφείο του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Δεν παραδίδει ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το γραφείο που διατηρεί στην Βουλή, απορρίπτοντας το αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία έχει ζητήσει... να απελευθερώσουν τα γραφεία που διατηρούν στο κεντρικό κτήριο του κοινοβουλίου οι πρώην πρωθυπουργοί που δεν είναι βουλευτές.
Μιλώντας στην Ολομέλεια την Τετάρτη η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι στην απαντητική του επιστολή ο κ. Μητσοτάκης αρνήθηκε να εγκαταλείψει το γραφείο του, επικαλούμενος την μακρά κοινοβουλευτική του ιστορία, ενώ ζήτησε από την κυρία Κωνσταντοπούλου να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Μάλιστα, το θέμα προκάλεσε -μεταξύ άλλων- την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία είπε ότι ο πατέρας της δικαιούται το γραφείο μετά από 75 χρόνια κοινοβουλευτικής δράσης, αφού ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει ότι οι πρώην πρωθυπουργοί δικαιούνται να έχουν γραφείο στο βουλευτήριο.

«Αν εσείς πιστεύετε ότι η δική σας απόφαση μπορεί να καταργεί τον Κανονισμό της Βουλής είστε βαθιά νυχτωμένη», είπε η πρώην υπουργός απευθυνόμενη στην Πρόεδρο της Βουλής.

Ωστόσο, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε και στον Κώστα Σημίτη, λέγοντας ότι ο ίδιος υποστήριξε πως δεν έχει πρόβλημα να παραδώσει το γραφείο του, αρκεί να βρεθεί ένας άλλος χώρος για εκείνον που να πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας καθώς -όπως είπε- αποτελεί τρομοκρατικό στόχο.

Όμως, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής και ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε να αφήσει το γραφείο του, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ένα άλλο για εκείνον.

2 σχόλια:

  1. Έχει ακόμα εξουσία ό κρυπτοεβραίος βρυκόλακας γι αυτό τό παίζει νταβατζής. Αυτός καί άλλα ερπετά κάνουν κουμάντο υπογείως γι αυτό δέν τολμούν οί ψευτοδημοκράτες τού δήθεν συνταγματικού τόξου νά τούς πετάξουν έξω μέ τίς κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO BAΜΠΙΡ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή