Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Να γίνει το μέγαρο του Περισσού το πρώτο «Ανοιχτό και ανθρώπινο κέντρο φιλοξενίας» για λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αντίοχος
Την… καθιερωμένη ανακοίνωση για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού», εξέδωσε και το ΚΚΕ, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου. Εκεί, λοιπόν, εκτός από την ανακάλυψη σε… παγκόσμια αποκλειστικότητα ότι αναβίωσε η… Κου-Κλουξ-Κλαν, οι κουκουέδες ζητούν από τους Έλληνες...


 «να υψώσουν τείχος απέναντι στην ύπουλη και εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, αξιοποιώντας και τη δίκη των στελεχών της που ξεκινάει στις 20 Απρίλη». Μανία με τα Τείχη φαίνεται πως έχει το ΚΚΕ. Ξεχνώντας ότι τα Τείχη του Αίσχους που έφτιασαν οι δικοί τους, τα γκρέμισαν οι ίδιοι οι λαοί!
Επίσης, ζητούν μεταξύ των άλλων «νομιμοποίηση των μεταναστών που έχουν δημιουργήσει βιοτικούς δεσμούς στη χώρα μας και ανοιχτά και ανθρώπινα κέντρα φιλοξενίας για τους μετανάστες». Μεγάλα λόγια, θα πείτε… Ωστόσο, έχει το ΚΚΕ τη δυνατότητα να αποδείξει ότι εννοεί αυτά που λέει. Ας δώσουν, λοιπόν, πρώτοι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού το… καλό παράδειγμα κι ας μετατρέψουν το «Σπίτι του Λαού» στο πρώτο «ανοιχτό και ανθρώπινο κέντρο φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών, να τους… παραδεχτούμε!
Εθνικισμός.net


 

1 σχόλιο:

  1. Η καλύτερη πρόταση που ακούσθηκε μέχρι τώρα.
    Φαντάζομαι πώς θα γίνει πράξη αμέσως. Η αγάπη, άλλωστε, είναι πράξη, δεν είναι λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή