Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Ακάθεκτα τα «παπαγαλάκια» υπέρ των ισλαμιστών: «Οι δεξιοί έχουν σκοτώσει περισσότερους από τους τζιχαντιστές»!

Θα περίμενε κανείς ότι μετά την επίθεση των ισλαμιστών δολοφόνων στο Παρίσι, οι μηχανισμοί της ισλαμιστικής προπαγάνδας θα «σώπαιναν» έστω προσωρινά… 

Ακολουθώντας όμως το δόγμα που λέει ότι «καμία κρίση δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη», τα δήθεν προοδευτικά «παπαγαλάκια» βγήκαν μπροστά και ακάθεκτα συνεχίζουν το φιλομουσουλμανικό παραλήρημά τους.

Χαρακτηριστική περίπτωση η ψευτοαριστερή λεσβία Sally Kohn, η οποία μετά την επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, ανέβασε στο Twitter το εξής σχόλιο:


Η Kohn, η οποία είναι σχολιάστρια στο συστημικό CNN, δεν παρέχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τον εξωφρενικό ισχυρισμό της, ότι δηλαδή από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και μετά οι δεξιοί έχουν σκοτώσει περισσότερους Αμερικανούς από ότι οι «ισλαμιστές εξτρεμιστές».

Το ψέμα της δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής δυσφήμισης και ποινικοποίησης οποιασδήποτε άποψης αντιτίθεται στην πολιτική του Ομπάμα, στον σοσιαλισμό και τον κορπορατισμό.

Επιπλέον, αποτελεί μέρος της ρητορικής της δήθεν φιλελεύθερης και προοδευτικής Δύσης, η οποία επιμένει πεισματικά, στα πλαίσια της λογικής του «πολιτικά ορθού λόγου», ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν καμία σχέση με το Ισλάμ, το οποίο αποκαλούν θρησκεία ειρήνης, ανοχής και αγάπης.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ομπάμα στις δηλώσεις του για το τραγικό περιστατικό σκόπιμα απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά στο Ισλάμ…επιμένοντας ότι επρόκειτο για μια τρομοκρατική επίθεση.

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου