Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Αποκάλυψη-βόμβα από τη “Real News”: Ψάχνουν 2 offshore του Καρατζαφέρη!

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχωρεί η “Real News”, καθώς  υποστηρίζει ότι η Δικαιοσύνη διερευνά 2 εταιρείες offshore, που φέρονται να συνδέονται με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της “Real News” επισημαίνεται ότι...

 υπάρχει εισαγγελικό αίτημα προς τη Βουλή, για έμβασμα 1,54 εκατομμυρίων ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων “Super Puma”.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι τα δυο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων.

Σύμφωνα με τη “Real News”, ” Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ”.

Aκολουθεί η μάλλον "χλιαρή"- απολογητική απάντηση του Καρατζαφέρη (ούτε απειλεί για μηνύσεις ούτε αγωγές κλπ...)

«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.

Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.

Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια.
Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

1 σχόλιο:

  1. OFFSHORE No3 Deckrock Limited 23/02/2005 Διαχειριστηs Mr George karatzaferis Ms Cristine Papakyriakoy 79 junction Road London!!!!!Στο ΔΣ τηs OFFSHORE KESTREL ο Σεργιοs Γεωργιου ο γιοs του πρωην Αναπληρωτη Εθνικηs Αμυναs π.Πρεσβηs κ.Γεωργιοs Γεωργιου (Αναπληρωτηs προεδρου του ΛΑΟΣ)Τελικα ο κ.ΑΚΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΑΣ απεφανθη οτι το πτηνο που καταχεσε τον προεδρο του ΛΑΟΣ κ.γιωργο καρατζαφερη δεν ητο περιστερι ητο ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ......γιωργο τα γλυκοφαγια εχουν και πικροχεσιδια αντε καλα να περασειs παλιοπ....ουστε κωλ..ομπ...ινε βρωμοπ....ουστε ΠΟΥ...ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή