Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Πρώην εκδότης της Frankfurter Allgemeine Zeitung: " Οι δημοσιογράφοι πληρώνονται από την CIA" (vid)

 
 
O Udo Ulfkotte δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Γερμανός δημοσιογράφος. Ήταν σύμβουλος του Χέλμουτ Κολ, και εκδότης της Frankfurter Allgemeine Zeitung μιας εκ των σημαντικότερων συτημικών και "έγκυρων" εφημερίδων της Γερμανίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί ζητάει συγγνώμη ...


για όλα τα ψέματα που έχει πει αυτός και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι στα δυτικά ΜΜΕ και για το γεγονός ότι τώρα προσπαθούν να χωρίσουν τους λαούς τη Ευρώπης για χάρη των αμερικανικών συμφερόντων.

Έγραψε και βιβλίο που τα εξηγεί όλα αυτά. Επί λέξη για την πατρίδα του την Γερμανία λέει "ζούμε σε μια δημοκρατία της μπανάνας, όπου δεν υπάρχει καμμία ελευθερία του Τύπου. Έχουμε πληρωμένους δημοσιογράφους που γράφουν εναντίον της Ρωσίας κατόπιν απαιτήσεως υπερατλαντικών κέντρων. Εγώ ο ίδιο είμαι επίτιμος πολίτης της Οκλαχόμα μόνο και μόνο γιατί έγραφα υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων. Με στήριζε η CIA αλλά μπούχτισα να το κάνω αυτό και το σταμάτησα. Έτσι έγραψα ένα βιβλίο όπου θέλω να δώσω στον κόσμο μια ιδέα του τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες".

Αυτά είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που θα ακούσετε στο βίντεο. Δείτε το με προσοχή και θα βγάλετε ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΑ συμπεράσματα για το τι συμβαίνει και με τα δικά μας εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και πόσο εύκολα καθοδηγούν τον Έλληνα πολίτη στην καταστροφή του.

 


http://www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου