Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

H απάντηση της πλευράς Κασιδιάρη στα "SMS που τον καίνε".


Γράφει το "ΒΗΜΑ" :

[Ενα μήνυμα που έχει πάρει ο Ηλ. Κασιδιάρης στις 2 το μεσημέρι «καίει» τον προφυλακισμένο πλέον βουλευτή και ανοίγει νέο δρόμο στην έρευνα για τους καθοδηγητές των επεισοδίων.

Ο διάλογος αποκαλύπτεται από ερώτηση που απευθύνουν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου στον κατηγορούμενο βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση:

(Σημ kolot: Aυτό δεν είναι διαρροή ανακριτικού υλικού;;;;;)

«Σας αναφέρουμε τρία μηνύματα που έλαβε ο κ. Κασιδιάρης στις 12.5.2011 και συγκεκριμένα:

1) το πρώτο περί την ώρα 14.11.23 από άλλο τηλέφωνο με περιεχόμενο "...στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Ελληνα στα Πατήσια",

2) στις 14.38.12 "Ηλία να σου πω τελικά τι είπατε στα γραφεία θα πάμε σήμερα κάτω;", στις 14.48.24  "γ... τους..."» ήταν η απάντηση του Κασιδιάρη.]

και η απάντηση της πλευράς Κασιδιάρη:

1) Στο πρώτο μήνυμα έχει γίνει κοπτοραπτική. Ολόκληρο το μήνυμα :

 «Κ μόλις ξεκινούσα…Ο κολλητός σου ο ΓΑΠ θέλει αίμα…2 στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Έλληνα στα Πατήσια».

Δηλαδή ο αποστολέας δεν ενημερώνει, αλλά σχολιάζει ως προβοκάτσια της Κυβέρνησης ΓΑΠ δύο γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη μέρα.


2) To μήνυμα "γ... τους..." ήταν εισερχόμενο και όχι εξερχόμενο.

 εκείνη την εποχή ο Κασιδιάρης είχε την ιδιότητα του εκπροσώπου Τύπου και στον αριθμό του κινητού του είχανε πρόσβαση χιλιάδες άτομα.

2 σχόλια: