Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Μειοψηφία οι Σουηδοί σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τους!

Μόλις χθές δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στατιστικά που φέρνουν τους αυθεντικούς Σουηδούς να είναι μειοψηφία πλέον στην πόλη του Malmo. Ο αριθμός των μεταναστών και των απογόνων τους, ξεπέρασε για πρώτη φορά τον αριθμό των εθνικά Σουηδών στην πόλη αυτή.

 Πρόκειται για μία ακόμη εικόνα από το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή που η Ευρώπη ασχολείται με το πώς θα αντιμετωπίσει πιο "ανθρωπιστικά" τους μετανάστες, αυτοί καταλαμβάνουν με το πλήθος τους τις ίδιες τις πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου.

Και μην κοιτάτε που στην Σουηδία έχουν στατιστικά και βλέπουμε τι γίνεται. Στην Ελλάδα δεν δημοσιεύεται καμάι σοβαρή και επίσημη στατιστική μελέτη για το θέμα των μεταναστών. Γιατί;


Μα για να μην "εξεγερθεί" ο ελληνικός λαός όταν μάθει πόσα εκατομμύρια στιβαγμένους λαθρομετανάστες έχουμε στην χώρα μας. Τα στοιχεία-σκουπίδια του υπουργείου Εσωτερικών φυσικά και δεν αποτελούν ούτε κατά προσέγγιση πραγματικότητα. 
http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/14335-2014-07-02-10-08-02.html
 

2 σχόλια:

  1. Αυτοί τό θέλησαν νά έχουν ισλαμοδολοφόνους. Εμάς ποιός μάς ρώτησε πού μάς τούς φόρτωσαν μέ τό ζόρι? Αποφεύγουν νά πούν τήν αλήθεια ότι είναι άνω τών 4.000.000 οί λαθροεισβολείς. Τούς συμφέρει ακόμα εκείνο τό παραμυθάκι τών 2.000.000 πού λένε 10 χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ στα υπόλοιπα αλλά "αυτοί το θέλησαν " γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή