Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Οι αγορές μας γύρισαν την πλάτη και τα κανάλια ψάχνουν τον κροκόδειλο!


ÂÏÕËÇ- ÏëïìÝëåéá óõæçôåß ôçí ðñüôáóç ôçò ÐñïáíáêñéôéêÞò ÅðéôñïðÞò ãéá ôï ÂáôïðÝäé, ó÷åôéêÜ ìå ôéò ðáñáðïìðÝò ðñþçí õðïõñãþí// ÃÉÙÑÃÏÓ ÂÏÕËÃÁÑÁÊÇÓ.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Ως παταγώδη αποτυχία χαρακτηρίζει ο Γιώργος Βουλγαράκης την έκδοση του τριετούς ομολόγου του Δημοσίου, υποστηρίζοντας ότι οι διεθνείς αγορές γύρισαν την πλάτη στην Ελλάδα. 
 
«Την ίδια ώρα που ο πολιτικός κόσμος φλυαρεί για ένα δημοψήφισμα- που ούτως η άλλως δε θα πραγματοποιηθεί, και τα κανάλια ψάχνουν το Σήφη τον Κροκόδειλο, οι διεθνείς αγορές μας γύρισαν για άλλη μια φορά τη πλάτη. Η έκδοση του 3ετούς κοινοπρακτικού ομολόγου, απέτυχε παταγωδώς!» σχολιάζει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός και προσθέτει:
 
«Οι διεθνείς αγορές μας έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα αμφισβήτησης και για όσους δε γνωρίζουν, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, που αποτυγχάνει η κάλυψη ενός τέτοιου ομολόγου. Συμπέρασμα: στην Ελλάδα εξακολουθούμε να συζητάμε τα πάντα, εκτός απ την ουσία. Εξακολουθούμε να ζούμε στο μικρόκοσμο της τηλεθέασης. Πολύ βολικό, δε νομίζετε;».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου