Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Τι λέει το ΥΠ.ΕΞ για την παρακολούθηση της διαδικτυακής αλληλογραφίας από Γερμανικές υπηρεσίες ασφάλειαςΟ εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικές με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» του Σαββάτου για παρακολούθηση της διαδικτυακής αλληλογραφίας πολιτών πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, από Γερμανικές υπηρεσίες ασφάλειας, δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα δοθεί άμεση απάντηση στο δημοσίευμα από γερμανικής πλευράς. Μεταξύ φίλων, εταίρων και συμμάχων χωρών ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες συνεργασίας και δεοντολογίας, στις οποίες έχει, κατ´επανάληψη, αναφερθεί η Γερμανική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη, στο πρόσφατο παρελθόν, για παραβίαση των κανόνων αυτών».

1 σχόλιο:

  1. Aπαξ και πουλήσατε τις τηλεπικοινωνίες στους " φίλους" και "συμμάχους"- αλήθεια από πότε "φίλοι" και" σύμμαχοι"- Γερμανούς, αυτό ήταν αναμενόμενο. Όσο γιά τις εξηγήσεις που θα ζητήσει η ελληνική πλευρά, ας μη καγχάσουμε! Ρε δεν πάτε να πνιγείτε, ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε,εκεί στο Υπουργείο από το εξωτερικόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή