Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Παραλίγο να φάει ξύλο ο Τατσόπουλος.

Σημ: O τίτλος του δημοσιεύματος στo iefimerida.gr είναι
 
"Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μίχος-Τατσόπουλος"
που ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
 
Έχετε δει τον Μίχο...:)
 
 
«Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες, π@ουσ@δες… Μόνο με καρότα βολεύεστε». Αυτά έλεγαν ουρλιάζοντας προς τον Πέτρο Τατσόπουλο οι βουλευτές της ΧΑ Νίκος Μίχος και Δημήτρης Κουκούτσης όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής τους αποκάλεσε «φασίστες». Μάλιστα, στο παρά πέντε αποφεύχθηκε το να πιαστούν στα χέρια.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο προεδρεύων της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τον Χρήστο Παππά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βήμα της Βουλής να ανακαλέσει το «είστε άθλιοι και αχρείοι» που ακούστηκε από τα έδρανα των Χρυσαυγιτών.

Η κόντρα εντάθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος φώναξε «φασίστες» προς τα έδρανα των χρυσαυγιτών με αποτέλεσμα να απειληθεί... σύρραξη.

Αφού Μίχος και Κουκούτσης άρχισαν να βρίζουν σκαιά λέγοντας «Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδερφάρες, π@ουσ@δες… Μόνο με καρότα βολεύεστε», ο Νίκος Μίχος σηκώθηκε από τη θέση του και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ανεξάρτητο βουλευτή.

 Το συμβάν αποφεύχθη με την παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα που συγκράτησε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ενώ και ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του για να συγκρατήσει τον Νίκο Μίχο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου