Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Διώχνουν (;) τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ σε ΔΕΚΟ- υπουργεία.

Καιρός ήταν...

Αντίο στις θέσεις αξιωματούχων που κατείχαν εδώ και δύο χρόνια θα πουν τις επόμενες ημέρες, τα στελέχη που είχε τοποθετήσει το 2012 η Δημοκρατική Αριστερά, στο πλαίσιο της τότε τρικομματικής κυβέρνησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν προχώρησαν σε εκκαθάριση πέρσι το καλοκαίρι, αφ' ότου ο Φώτης Κουβέλης αποχώρησε από την κυβέρνηση, ωστόσο μετά και από την τελευταία τοποθέτηση του κόμματος της Αγίου Κωνσταντίνου απέναντι στη συναίνεση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η απόφαση ελήφθη.


Οι 36 ΔΗΜΑΡίτες που καταλαμβάνουν μετακλητές θέσεις στο δημόσιο τομέα, θα αποχωρήσουν άμεσα, στο πλαίσιο του γενικότερου ανασχηματισμού στις θέσεις των Γενικών Γραμματέων που θα γίνει εντός του μήνα.


http://taxalia.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6359.html

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήθελε  να διατηρήσει ανοιχτές γέφυρες με τη ΔΗΜΑΡ, όσο ήλπιζε ότι το κόμμα του Φ. Κουβέλη θα συμμετάσχει στις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Τώρα που η προοπτική αυτή εξέλιπε, προτιμά να  αποσύρει την "προστασία" του προς τους ΔΗΜΑΡίτες και να προωθήσει στις θέσεις τους όσα μπορεί περισσότερα δικά του στελέχη.

Στις θέσεις που θα χηρεύσουν, θα τοποθετηθούν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα είναι η κατανομή, καθώς ο Ευ. Βενιζέλος και οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη προβάλλουν απαιτήσεις τις οποίες  στο Μαξίμου θεωρούν "υπερβολικές" - όπως έγινε και με τον πρόσφατο ανασχηματισμό.
http://www.sofokleousin.gr/archives/175224.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου